vineri, 27 aprilie 2012

Scoala noastra

Se ducea vorba ca se va incepe refacerea terenului de fotbal, dar dupa cate stim, multa e vorba dar putina e munca. Dar in cele din urma cineva s-a gandit si la elevii scolii noastre si ca ar trebui sa aiba si ei un teren de fotbal mai bun pentru ca toti stim ca miscarea stimuleaza mintea. 






Unii dintre profesorii impreuna cu elevi mai straluciti la invatatura au inceput sa faca un proiect al terenului de fotbal. Cu totii credeam ca va fii usor dar nicidecum nu a fost asa, deoarece crearea unui teren de fotbal este destul de dificil. Dar cu multa munca a fost posibil si asa ceva.


Dupa infiintarea proiectului un domn profesor specializat in constructii  impreuna cu elevii care sunt la profil de constructii au inceput munca care parea ca nu se mai termina niciodata, dar dupa cateva saptamani se vedeau rezultate prezentabile. In cele din urma intr-o luna si cateva zile terenul de fotbal a fost terminat.


Dupa o prezentare amanuntita a terenului de fotbal de catre doamna Directoare Tabacu, elevii scolii noastre eu si inceput campionatul de fotbal pe scoala, care a fost castigat de clasa aXIIa-B in urma loviturilor de la 11 metri. Dar in urma campionatului au fost si cateva accidentari dar nu foarte grave ci doar minore. Terenul tine si in ziua de astazi chiar daca a fost facut de simpli elevi nu de nu de muncitori specializati in constructii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu